Uit het dagboek van… SlavinJet #blog169

SlavinJet
lijn bdsm

‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Dankbaar

Vandaag ben ik dankbaar. Ja, echt dankbaar. Ben blij met mijn sub-vriendinnen. Het worden er steeds meer en dat is fijn. Maar ook dankbaar met Meneer.

Ik weet, dat ik alles tegen Meneer kan zeggen, hoe moeilijk ik dat soms ook vind. Maar ja, daar heb ik dan weer mijn lieve sub-vriendinnen M’smeisje en W80 voor. Ik vertel hun vanalles. En wanneer ik het ook echt aan Meneer moet vertellen, steunen zij mij hierin. Ja, daar ben ik hun zeer dankbaar voor.

Dankzij de steun van W80 en M’smeisje heb ik Meneer iets verteld, waar ik erg tegenop zag. Ook al weet ik, dat hij dit juist graag wil weten. Is dit dan toch een beet schaamte van mij? Ook al weet ik, dat ik mij er niet voor hoef te schamen?

Meneer heeft aandachtig naar mij geluisterd. Meneer is erop terug gekomen en gaat mij helpen. Ja, daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

Meneer kan streng zijn. Mij op mijn fouten wijzen. Mij regels geven om mij aan een nieuwe levenswijze te gaan helpen. Iets waar ik veel moeite mee heb. Maar…wanneer ik hem echt nodig heb, kan ik dus ook op hem rekenen. Hoe mooi is dat…?

Ja, daar ben ik hem heel dankbaar voor. Hoe moeilijk het leven soms ook kan zijn, er blijven altijd mooie kanten bestaan.

Ik ben een dankbaar subje

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie