Uit het dagboek van… SlavinJet #blog38

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De volgende ochtend

Vanochtend werd ik wakker met Meneer naast mij. Hij lag nog te slapen. Ik kon niet meer slapen. Mijn billen voelde ik nog goed van gisteren. Oh, wat een heerlijk gevoel is dit zeg. Het was nog vroeg, dus ik draaide mij nog even om. Opeens hoorde ik mijn mobiel. Het was een berichtje van een andere sub. Ze was nieuwsgierig.

We hebben gezellig zitten chatten. Meneer werd wakker en had al gauw door, dat ik met de andere sub aan het chatten was. Hij hoorde mij namelijk genieten. Ik stopte met chatten en mijn aandacht was weer bij Meneer. Opeens besloot Meneer om alle opmerkingen, die hier bij mijn dagboek staan, te gaan lezen. Gewoon, waar ik dus bij ben. Het liefst had ik mij nu even heel klein gemaakt.

Meneer wist voor nu even genoeg en zei, dat ik maar thee voor hem moest gaan zetten. Oh ja, ik mocht dan ook wel thee van hem. Met grote ogen keek ik hem aan. Hij begon opeens over discipline. Uhmmmm…daar moest ik eens even over nadenken. Terwijl ik lag na te denken, had Meneer zijn mobiel op 1 minuut ingesteld. Tsja, een minuut is natuurlijk zo voorbij. En voor ik er erg in had, lag ik op mijn buik, in de houdgreep van Meneer. En hij sloeg er met een zweep weer vrolijk op los. Wauw, mijn billen waren nog erg gevoelig van gisteren en ik voelde ze gelijk weer gaan gloeien, alsof ze in brand stonden. Meneer hield dit wel even vol. Ik moest maar even voelen, wat discipline is.

Dat heb ik nu wel gevoeld en ging toen braaf thee zetten. Maar…Meneer vond het erg lang duren. Hahaha…ik had de waterkoker helemaal vol gedaan, zodat ik nog even lekker in bed kon gaan liggen. Meneer had het door en vroeg, of ik het expres had gedaan. Tsja, dat kon ik niet ontkennen. Ik hoorde dat het water begon te koken en zei, dat het nu niet lang meer zou duren. Opeens had Meneer weer een zweep in zijn handen en zei, dat hij mij ging slaan, totdat het water klaar was. Dat zou immers niet zo lang duren, zei hij er nog vrolijk achter. En voor ik er erg in had, lag ik weer op mijn buik. Meneer haalde echt wel gemeen uit nu. Enne…het duurde nog best lang, voordat het water was gekookt.
Auw…mijn arme billen.

Na de thee mocht ik Meneer nog even pijpen. Hij kwam klaar, maar ik moest stoppen met mezelf te vingeren. Meneer ging douchen. Ik ging weer verder vingeren, totdat ik klaar kwam. Op dat moment ging de kraan in de douche uit. Zou Meneer het gehoord hebben, dat ik ben klaargekomen. Meneer kwam de kamer weer binnen en vroeg, of ik braaf was geweest. Uhmm…liegen kan ik niet, dus nee, ik was niet braaf geweest. Toen vroeg Meneer of ik gedaan heb, wat hij dacht. Ik zei voorzichtig, dat ik niet wist, wat Meneer dacht. Hij vroeg, of ik gespeeld heb en ben klaargekomen zonder toestemming te vragen. Uhmmm, ja, dat heb ik inderdaad gedaan.

Waarom ik geen toestemming heb gevraagd, vroeg Meneer. Eigenlijk wist ik dat niet. Of misschien wist ik het wel, maar durfde ik dat niet hardop te zeggen. Voor straf moet ik voor Meneer een verslag schrijven, waarin ik vertel, waarom ik niet om toestemming heb gevraagd. Toen mocht ik gaan douchen.

Na het douchen, was Meneer zijn spullen aan het inpakken. Opeens bedacht ik, dat er nog 2 speeltjes verstopt lagen. Tsja, die kon ik nu niet ongemerkt tevoorschijn halen. Meneer merkte aan mij, dat er iets was. Ik reageerde nog maar even niet. Meneer ging door met inpakken. Zodra alles een beetje was ingepakt, moest ik toch die 2 speeltjes pakken. Vlug pakte ik ze en stopte ze bij Meneer in de doos. Hij keek mij verbaasd aan en ik was nu toch wel een verklaring schuldig.

Ik vertelde Meneer, dat ik niet wou, dat hij deze 2 speeltjes ging gebruiken. Daarom had ik ze verstopt, in de hoop, dat Meneer het niet door zou hebben. Ik durfde hem nauwelijks aan te kijken. Meneer begreep het wel van de Duck tape, aangezien ik astmatisch ben en ik bang ben voor mijn ademhaling. Daar zal hij dan ook rekening mee houden. Maar het radeerwieltje niet. Zodra ik weer zonder toestemming van Meneer klaar kom, zal hij deze dan ook zeker gaan gebruiken. Daar kon ik het voor nu mee doen. Pffff…gelukkig maar.

En toen was het tijd om weer uit te gaan checken en naar huis te gaan. Het was weer een heerlijke avond, nacht en ochtend met Meneer. Ik heb er volop van genoten.

Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer Meneer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie