Uit het dagboek van… SlavinJet #blog88

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Kont oprekken

12 april 2018
Vandaag met Meneer het erover gehad, om mijn kontje verder te gaan trainen. Uiteindelijk is het de bedoeling, dat ik volgende week een DP ga krijgen…
Dusss…

Ik heb thuis 2 buttplugs waar ik de afgelopen weken mee geoefend heb. De kleine is echt wel te klein, maar ook de grotere gaat er met gemak in. Dus mijn vraag aan Meneer was dan ook, of het nog wel nut heeft, om daarmee verder te blijven trainen.

Vandaag mag ik hem zeker nog wel gaan dragen, maar Meneer is het wel met mij eens, dat er wat groters in mag. Zaterdag ga ik naar Meneer toe. Nu heeft Meneer bedacht, dat we dan samen maar eens even het internet opgaan. Dan gaan we eens naar de nodige speeltjes voor mij kijken. Dat vind ik wel weer spannend, dat wil ik wel.

Zelf heb ik nog heel weinig, en het is toch fijn om met speeltjes je lichaam te trainen en te verwennen. Meneer wil voor een grotere buttplug gaan kijken, maar ook voor een kleinere dildo.

Uhmmmm…waarom een kleinere dildo Meneer? De dildo die ik nu heb, past toch prima in mijn kutje. Meneer moest lachen. Ja, in je kutje past hij prima, maar die wil je toch niet nu al in je kont hebben? Waaaaat…, gaat er serieus in dildo in mijn kont…? Nee, toch zeker…?

Nog niet, maar in de toekomst dus wel. Ik weet niet, hoe klein de kleinste dildo is, maar ik hoop, dat deze dan toch wel heel ieniemienie klein is. Zit er nog niet echt op te wachten, geloof ik. Maar ja, Meneer beslist. Eerst maar eens een grotere buttplug gaan proberen.

Stapje voor stapje gaan we dus weer verder. Nu eerst mijn kont maar oprekken voor een DP. Ik heb er zin in. Ik zie er tegenop. Wat als het nou toch niet gaat lukken volgende week? Maak mij daar nog best wel zorgen om hoor.

Gelukkig heb ik Meneer bij mij en let hij goed op mij. Ik zal het moeten loslaten en het ondergaan, erop vertrouwen, dat de heren weten, wat ze met mij doen

Een opdracht en een beloning

12 april 2018
Vandaag vroeg ik aan Meneer om een opdracht buiten de deur. Dat vond Meneer een prima plan en ik gaf mijn dagindeling aan hem door.

Even later kreeg ik de opdracht van Meneer. Als ik vanmiddag naar mijn moeder ging, moest ik mijn grote buttplug indoen. Oef, dacht ik gelijk bij mezelf, want daar ga ik hem er dus echt niet uithalen. Dan zou ik hem in een openbare toilet schoon moeten maken. No way dus…

Ook kreeg ik de opdracht, om de dildo mee te nemen…? Uhmmmm…er spookte gelijk allemaal verschrikkelijke gedachten door mijn hoofd. Hij gaat toch zeker niet van mij verlangen, dat ik bij mijn moeder de dildo in mijn kut stop, en zo op bezoek ga bij haar…? Dan kan ik onmogelijk op een stoel zitten…! Dat ga ik dus echt niet doen.

Halverwege de middag deed ik braaf de grote buttplug in mijn kont. Liet dit aan Meneer weten en ging toen naar de bus. Eenmaal in de bus, gaf Meneer mij het vervolg van mijn opdracht. Bij mijn moeder moest ik mij, op het toilet of course, gaan neuken met de dildo.

Dit was een hele opluchting voor mij. Ik hoefde dus niet met de dildo in mijn kut bij mijn moeder op bezoek. En ik ging opgelucht bij mijn moeder in het verzorgingshuis op bezoek.

Na het bezoek aan mijn moeder, ging ik naar het toilet toe, pakte de dildo en ging aan de slag. Meneer vond mij vandaag een braaf sletje en zei, dat ik hem geil maakte.

Na deze woorden, durfde ik te vragen, of ik een brutale vraag aan Meneer mocht stellen en dat mocht. Dus ik trok de stoute schoenen aan en stelde mijn vraag. Volgens mij, genoot Meneer stiekem wel van mijn vraag.

Na een kleine tegenprestatie van mijn kant uit, kreeg ik van Meneer mijn beloning. Wauw, wie had dit ooit durven dromen. Wat werd ik hier blij van zeg…! Heerlijk gewoon.

Als een blij en tevreden kind, stapte ik weer in de bus, onderweg naar huis. Weet nu al, dat ik vannacht heerlijk zal dromen. Het is maar, dat U het weet Meneer, hahaha…

Eenmaal thuis, haalde ik, na ruim 3 uur, mijn buttplug er weer uit. En weet je…? In die 3 uur tijd heb ik er dus helemaal geen last van gehad. Dat verbaasde mij zeer. Ben dus blijkbaar echt toe aan iets groters in mijn kontje.

Meneer heeft vandaag wel een punt heel duidelijk gemaakt. Wanneer ik zit te rellen, mijn opdrachten niet goed uitvoer, of zelfs brutaal ben, zal ik zwaar gestraft worden. Maar…wanneer ik een braaf subje ben en doe wat Meneer van mij vraagt, word ik rijkelijk beloond. En dat stimuleert dan wel weer.

Dank U wel Meneer, dat U mij dit punt vandaag heeft laten voelen.
Dank U wel Meneer, dat ik vandaag zo rijkelijk beloond werd.
Dank U wel Meneer, dat ik vannacht een heerlijke droom zal hebben.

Een opdracht en een beloning…

Nog maar één week

13 april 2018
Vanochtend bij het wakker worden, kreeg ik een appje van mijn vorige Meester. Hij schreef, nog maar 1 week. En ik was gelijk klaar wakker.

Ja Ja, nog maar 1 week en dan zie ik hem weer eens. Samen met mijn Meneer. Dan krijg ik mijn 1e DP.

Het idee is ontstaan, omdat Meneer goed wil leren knopen leggen. En tsja, toen kwam ik op het idee, om dit van mijn vorige Meester te leren, want die kan zo lekker knopen leggen op mij…

Zo gezegd, was dus ook zo geregeld en dat gaat dus over 1 week precies gebeuren.

Wat ik echter niet wist, is dat Meneer hem de vrije hand heeft gegeven. Oeps…is dat even schrikken…
Ik weet nml. dat mijn vorige Meester veel in zijn mars heeft zitten.

Die vroeg nu dus ook, of hij mijn checklist van toen kan aanhouden. Ja, dat kan wel. Daar vertrouwde ik hem destijds in, dus nu ook.
Hij schijnt heel wat van plan te zijn, grenzen opzoeken en misschien gaan verleggen. En hij gaat kijken, of hij mij in een subspace kan krijgen. Dus dat belooft nog wat.

En ik…? Ik voel mij nu toch wel een beetje onrustig worden. Best wel zenuwachtig, maar kijk er ook zo naar uit. Ik zal het echt moeten loslaten allemaal, maar hoe moeilijk is dat…?

Nog maar 1 week. Ik tel nu letterlijk de dagen af.
Nog maar 1 week en dan staan beide heren voor mij.
Nog maar 1 week, dan gaan we grenzen verleggen.
Nog maar 1 week, word ik dan echt vernederd…?
Nog maar 1 week. Loslaten en overgave.

Pfff…

Komkommertijd

13 april 2018
Vanochtend zei ik tegen mijn sub-vriendin dat het vandaag weer komkommertijd is. Dus vraagt zij verbaasd: oh, hoe komt het? Nou, ik zei, dat het dus letterlijk komkommertijd is, en ze wist genoeg.

Wat houdt nu komkommertijd in…? Wel…Meneer heeft nou eenmaal iets met eten en kutjes. Vanochtend vroeg Meneer naar mijn dagindeling vandaag. Tsja, toen ging ik alles opnoemen en ik moest ook nog boodschappen doen. Aha, boodschappen…? Meneer wist even genoeg, en ik dus ook. En ik kreeg al snel de opdracht om een komkommer te gaan kopen.

Dus toen ik vanmiddag boodschappen ging doen, lag er ook een komkommer in mijn wagentje. Ik had netjes een foto naar Meneer gestuurd van de komkommers in de winkel en was nu toch wel benieuwd naar mijn opdracht.

Eind van de middag kreeg ik dan mijn opdracht van Meneer. Ik moest 10 minuten op mijn knieën voor de komkommer gaan zitten. In die tijd moest ik gaan bedenken wat Meneer morgen met mij gaat doen. En ik moest aan mijn DP voor volgende week gaan denken. Daarna mocht ik mij met de komkommer neuken.

Gelukkig heeft Meneer niet gezegd, dat hij langskomt, om samen de komkommer daarna op te gaan eten. Ook heeft Meneer niet gezegd, dat ik een verslag moet schrijven over mijn gedachte, dus was weer een makkie dit keer. Alleen…mocht ik nu niet klaarkomen, want morgen ga ik naar Meneer toe.

Na de opdracht meldde ik het aan Meneer. Vanavond zal ik hem nog spreken. Toch vond ik het een beetje vreemd, dat ik geen verslag hoefde te schrijven. Dus mijn hersenen gingen alweer op volle toeren.

Ben de laatste tijd best wel een rustig en braaf subje voor Meneer geweest, dus een beetje uitdagen kan vast geen kwaad, toch…Meneer?

Tsja…in plaats van een verslag te schrijven, waar ik aan gedacht heb in de 10 minuten tijd, ben ik Meneer gaan fotoshoppen op plaatjes van Dominanten die met een sub bezig is. Hahaha, zo laat ik nu Meneer zien, waar ik in die 10 minuten tijd aan heb gedacht.

Of Meneer het erg gaat vinden…? Geen idee. Vast niet…toch Meneer? U kunt hier vast wel om lachen…toch…?

Vanavond zal ik het nog wel horen van Meneer. Ben toch wel benieuwd, hoe hij gaat reageren. En ach…morgen zien we elkaar, dus…

Komkommertijd heeft voor mij dus een ietwat andere betekenis, dan de meeste van jullie zullen hebben.
Boodschappen doen, is voor mij nu ook echt wel anders geworden, sinds ik Meneer heb. Ik sla de groente-afdeling het liefst gelijk over. Elke keer, wanneer ik daar langsloop, moet ik aan Meneer denken en aan komkommers…

Een zussengesprek

14 april 2018
Zoals elke ochtend, appte ik vanochtend ook een goedemorgen naar mijn zus toe. Niet lang erna kreeg ik een goedemorgen van haar terug. En we begonnen een gesprek.

We hadden het nog over mijn opdracht van gisteren met de komkommer. Zij moet er dus echt niet aan denken, om dat ook te moeten gaan doen. Tsja, Meneer heeft nu eenmaal iets met eten en kutjes, dus ook zij zal er heus wel aan moeten gaan geloven. En ik vertelde haar mijn verhalen van kut met… eerder te lezen in mijn dagboek hier.

Wat hebben we gelachen samen. En onze gedachten werden steeds erger en erger, maar nu hou ik mijn mond maar…
Sssssst…Meneer leest dit ook namelijk, hahaha…

Daarna hebben we het heerlijk over onze Meneer gehad.
Oja, ssssst… Sorry Meneer, sssst…

En uiteindelijk hebben we het over ons gehad. Wij als zussen van elkaar. Hoe blij wij met elkaar zijn. Dat we het zo goed kunnen vinden samen. Dat we elkaar totaal niet in de weg zitten, maar elkaar juist zo mooi kunnen aanvullen.
Ik was bang, dat er tussen Meneer en mij toch wel wat zou gaan veranderen, met een zus erbij. Maar eerlijk is eerlijk Meneer, ik ben nog steeds zo blij met U. En U heeft deze twijfel echt wel bij mij weggenomen. Ik merk helemaal geen verandering tussen ons. We groeien juist nog steeds meer en meer.
Ook mijn zus, zou niet willen, dat er iets tussen Meneer en mij gaat veranderen. En dat vind ik dan weer zo lief van mijn zus.

Mijn zus en ik zijn 2 verschillende subs en dat is voor Meneer alleen maar leuk. Zo kan hij met ons beiden een mooie en aparte band opbouwen. We komen niks te kort bij hem.

En mijn zus en ik zijn tot 1 conclusie gekomen. Wij zijn de bijzonderste 2 subs die wij maar kennen. Wij zijn zusjes van elkaar. We hebben een hele lieve Meneer, we hebben elkaar en we zijn GELUKKIG.

We delen lief en leed met elkaar. Praten samen over Meneer over uhmmm…oh nee, sssssst…Meneer leest dit ook.

En voor ik er erg in had, waren er al 2 uur van de ochtend voorbij. Zo gezellig is het dus om een sub-zus te hebben. Zij is zo belangrijk geworden in mijn leven en ben ook trots op haar. Ik mag haar zien groeien en dat vind ik mooi om te zien. Ik voel haar angsten en haar vreugde. En dat is bijzonder.

Dank U wel Meneer, dat U dit voor ons hebt mogelijk gemaakt.
Dank je wel zus, dat je mij zo in vertrouwen neemt over sssssst…hahahaha

Naar Meneer toe

14 april 2018
Vandaag mocht ik weer naar Meneer toe. Ik keek er alweer heerlijk naar uit. Mijn blauwe plekken op mijn kont waren al weg, op mijn tieten bijna. Tijd voor nieuwe dus. En kijken hoever hij nu zal gaan.

Naast het spel hadden we ook nogal wat agenda-puntjes die we wilden bespreken, dus weer zat te doen vandaag.

Om 15.30 uur werd ik bij Meneer verwacht, een half uurtje later dan gepland, want Meneer had het druk. Maar dat half uurtje zou hij wel even goedmaken met mij.

We dronken even een glaasje water en gingen daarna naar de slaapkamer. Dit keer bekeek Meneer mijn kleding aandachtig. Dat was wel fijn. In mijn lingerie mocht ik op mijn rug op het bed gaan liggen. Volgens mij, begon Meneer mij met een zweep te slaan, maar zeker weten doe ik het nu al niet meer. Sorry Meneer…

Na een tijdje kwam Meneer op mij zitten en klemde mijn hoofd. Voor ik er erg in had, kreeg ik slaag in mijn gezicht. Zomaar uit het niets en daar schrok ik erg van. Meneer zei, dat ik deze verdiend had, omdat ik de afgelopen week tot 2x aan toe, mijn discipline opdracht niet gedaan had. Op dat moment durfde ik Meneer nog niet te vertellen, dat ik die opdracht vandaag ook niet had gedaan. Ik was zo geschrokken van de klappen in mijn gezicht.

Daarna mocht ik alles uittrekken en op mijn buik gaan liggen. Meneer begon eerst met zijn handen te slaan en daarna met de flogger. Oh, dit was wel weer even heerlijk. Hier kan ik toch echt wel van genieten.

Toen ik weer op mijn rug mocht liggen, kreeg ik enkel- en polsboeien om. Dat vind ik zo heerlijk. Dan voel ik mij echt een sub. Meneer ging mij op het bed vastbinden. Hij had een kleine flogger en begon daarmee te slaan en ook op mijn kut. Deze kon ik wel goed hebben. Zelfs ook op mijn kut. Daarna kwam de grote flogger. Oei, dit werd toch wel wat heftiger en zeker bij mijn kut, niet zo fijn. Als laatste pakte Meneer de cane. Aiaiai, toch niet bij mijn kut zeker…? Gelukkig had ik wat bewegingsruimte bij mijn benen. Dat probeer ik altijd, voordat Meneer mij vastbindt. Dan kan ik mijn kut een beetje beschermen. Meneer begon eerst wat voorzicht, maar toch steeds iets harder. Wel lekker hoor, maar…oef ik voelde ze wel.

Hierna maakte Meneer mij los. Ik mocht even wat drinken. Daarna mocht ik op mijn buik gaan liggen en Meneer bond mij weer aan het bed vast. Hij begon eerst weer met zijn handen. Steeds harder en harder. Weet eigenlijk niet, wie er het meeste voelde…
Daarna was de flogger aan de beurt. Wauw, Meneer begon zich aardig uit te leven zeg, met de flogger. Het ging er best hard aan toe. Daarna nog even met de cane. Daar bouwde hij het voorzichtiger mee op.

Na een tijdje maakte Meneer mij los. Meneer ging mij anaal neuken. Alvast ter voorbereiding op vrijdag. Oei, ik weet nu wel, dat mij dit vies tegenvalt. Dat zal nog wat gaan worden vrijdag zeg. Nu nog maar even niet aan denken. In mijn tas had Meneer mijn komkommer van gisteren gevonden en begon mijn kutje ermee te neuken. En toen gebeurde het. Ik begon te squirten, niet normaal zeg. Ik wist wel, dat ik kon squirten en dat het een natte boel kan worden bij mij, maar dit…?

De stralen spoten eruit. Keer op keer op keer… De komkommer werd aan de kant gelegd en Meneer ging met zijn hand verder. En de stralen…? Die bleven maar komen. Wat een belevenis was dit zeg. Na een tijdje mocht ik op mijn rug gaan liggen. In een zwembad van mijn eigen kutvocht, uhmmmm…kutsappen beter gezegd. Jakkie bakkie, wat vond ik dat goor zeg. Meneer genoot ervan en ging weer vrolijk verder in mijn kut. En jawel hoor, ik spoot er weer vrolijk op door. Nooit geweten, dat je zoveel kan squirten, dat je stralen achter elkaar kan squirten. Het was een heel zwembad geworden op bed.

Nadat Meneer het genoeg vond, heeft hij mij nog even lekker geneukt. In plaats van, dat ik na afloop in Meneer zijn armen lig, had ik bovenop mij opeens Meneer in mijn armen. Wat een bijzonder moment was dit, maar ook wel lekker hoor.
Hopelijk genoot Meneer er ook van…?
Of wou Meneer niet in mijn zwembad van kutsappen gaan liggen…?

Meneer ging douchen en liet de deur op een kier open staan. De douche is dus aan de andere kant van deze deur, moet je weten. Aangezien ik nog niet was klaargekomen, ging ik toch voorzichtig mezelf maar vingeren. Hoor ik opeens vanuit de badkamer: “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.” Oeps…betrapt!! Ik stopte gelijk met vingeren. Ik hoorde Meneer lachen en hij zei, dat ik wel verder mocht gaan…

Uhmmm…met de wetenschap dat Meneer naar mij zit te kijken…? Toch weer een struikelblok voor mij. Jammer maar helaas, ik ben dus niet klaargekomen. Zodra Meneer klaar was met douchen, ging ik ook snel douchen.

Daarna gingen we in de kamer eten. We hebben het even over vrijdag gehad. Heb aangegeven, dat ik een DP toch wel een dingetje vindt. Gelukkig heeft Meneer hier begrip voor. Hij zegt, dat als ik er niet klaar voor ben vrijdag, of het wil niet lukken, we het gewoon niet gaan doen. Dat stelt mij wel gerust. Ook gaat Meneer nog contact opnemen met mijn vorige Meester, om wat dingen duidelijk te krijgen. Dat vind ik wel een fijne gedachte..
Dank U wel Meneer.

Na het eten gingen Meneer en ik nog even achter de laptop zitten. Meneer wil nog een aantal speeltjes voor mij bestellen. O.a. een grotere buttplug. Mijn grote buttplug ging Meneer gelijk opmeten. Meneer zei, 3,5 cm, maar ik zei toch echt 3 cm. Daar hadden we toch echt even een discussiepunt. Uiteindelijk gaf Meneer mij toch gelijk.
Heel fijn Meneer. Dank U wel.

Wat betreft mijn regels over discipline, daar moeten we het nog wel binnenkort over hebben. Er komen er nog meer aan namelijk. Tsja, toen was het voor mij toch het moment aangebroken, om Meneer eerlijk te vertellen, dat ik hem vandaag ook weer niet heb gedaan. Meneer keek mij aan met een blik… Ik ging gelijk in de verdediging, want morgen vier ik mijn verjaardag enne…ja, het huis moest nog aan kant, nog steeds, ik heb taarten gemaakt, de laatste boodschappen gedaan. En dan is de ochtend en middag zo voorbij Meneer. Meneer was het niet met mij eens, helaas…
Of ik hier nog straf voor krijg…? Geen flauw idee, hahaha…

Helaas moest Meneer vanavond nog weg, dus was het alweer tijd voor afscheid.
Dank U wel Meneer, dat U vandaag toch nog even tijd voor mij hebt vrijgemaakt.
Dank U wel Meneer, dat U weer verder gegaan bent in mijn pijngrenzen.
Dank U wel Meneer, dat U mij vandaag zo heerlijk heb laten squirten. Ik ben weer een ervaring rijker…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie