Uit het dagboek van… SlavinJet #blog92

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stuiterballen

20 april 2018
Opeens zijn ze er weer. De stuiterballen. Over 3 uurtjes ben ik bij Meneer. Te wachten, totdat mijn vorige Meester eraan komt. Zo moet je er nog ruim een maand op wachten en zo is de grote dag opeens aangebroken.

De zenuwen gieren sinds vanochtend opeens toch wel weer door mijn lijf. Gisteravond Meneer nog even gesproken voor het slapengaan. Dat was wel fijn. Ik weet, dat hij mij de hele tijd goed in de gaten gaat houden, maar dan nog…
Het blijft spannend allemaal.

Vandaag gaat Meneer leren knopen leggen op mij. Dat gaat hij van mijn vorige Meester leren. Ook wil mijn vorige Meester hem laten zien, hoe bij ons een sessie eruit zag. Benieuwd wat hij allemaal bedacht heeft. En als alles meezit mijn 1e DP. Of het ook echt gaat lukken…? Geen idee. We doen het rustig aan en we zien het wel. Dat stelt mij dan wel weer gerust.

Maar dit alles bij elkaar, doet mij nu toch wel weer stuiteren hoor. Nog een paar uurtjes en dan ga ik dit avontuur aan. Dan mogen de heren mijn stuiterballen uit mij slaan. Dan mag ik weer gaan ontspannen en gaan genieten.

Ik kijk er naar uit. Ik vind het eng en spannend. Het is voor mij een hele uitdaging, 2 heren voor mij te hebben. Ik stuiter en ben op van de zenuwen nu. Maar ondanks dat, heb ik er wel heel veel zin in.

Tot straks lieve Meneer van mij. Ik weet en vertrouw er ook op, dat U goed op mij gaat letten.
Tot straks vorig Meester, ook jou kan ik erop vertrouwen, dat je mij in de gaten blijft houden.
En ikke…? Ik stuiter, stuiter, stuiter nu nog maar even vrolijk door… Op naar mijn avontuur…

Meneer en ex-Meester

20 april 2018
Vandaag was het dan zover. Mijn ex-Meester kwam langs om Meneer te leren knopen leggen. Om 13.45 was ik bij Meneer. We bespraken nog een paar kleine dingen, wat voor mij een groot ding is. Hoe ga ik mijn ex-Meester aanspreken? Meneer vindt, dat ik hem gewoon ook met Meneer en met U moet aanspreken. Doe ik dat niet, dan komt mij dat nog zwaar te staan.

En tsja, toen ging de bel. Mijn ex-Meester was er! Rillingen gingen er door mijn lijf heen, niet normaal. Ik heb hem vandaag precies 4 maanden niet gezien. En daar stond hij dan opeens weer voor mijn neus. We zeiden elkaar gedag. Hebben eerst wat gedronken en toen mocht ik naar de slaapkamer. Van Meneer moest ik alvast op het bed gaan zitten.

Na een tijdje kwamen de beide heren ook. Wauw, de zenuwen gierden nu echt door mijn lijf. Eerst zat Meneer aan mij, maar daarna ook mijn ex-Meester. Had ik opeens 4 handen op mijn lichaam. Dat was echt heel vreemd, maar toch ook wel een fijn gevoel.

Mijn ex-Meester ging mijn borsten opbinden. Dat vond ik echt heerlijk. Daarna moest ik over zijn knie gaan liggen en kreeg ik billenkoek. Als hij wat vroeg, zei ik alleen maar: “ja”. Ik kon het niet, om “Ja Meneer” te zeggen. Zelfs niet, toen Meneer zei, dat ik netjes moest antwoorden. Het lukte mij niet en ik sloeg dicht. Mijn ex-Meester ging steeds harder slaan, ook met de cane. Ik begon te huilen, zag het even niet meer zitten. Gelukkig had Meneer het door en nam het even van hem over.

Meneer pakte mij aan mijn haren beet en zei, dat ik nu toch echt wel netjes moest gaan antwoorden. Anders zou het nog eens heel vervelend gaan worden. Snikkend zei ik toen: “Ja Meneer”. Nadat ik het een paar keer gezegd had, nam mijn ex-Meester het weer over. Nu gaf ik zachtjes braaf antwoord.

Na een tijdje moest ik op de grond op mijn hurken gaan zitten. Ik moest om de beurt de beide heren gaan pijpen. Dit was wel even wennen, heb ik echt nog nooit gedaan. Maar eerlijk is eerlijk, ik genoot er stiekem best wel van.

Even later lag ik op bed. Geen idee meer, wat ze in welke volgorde met mij deden. Stom toch…? Ik weet, dat ik op mijn rug lag en mijn ex-Meester mij strak aan het bed ging vastbinden, want ik lag niet stil, toen hij op mijn kut ging slaan. Daarna kon hij mij beter op mijn kut slaan. Ik probeerde nog tegen te spartelen, maar helaas.

Na een tijdje kreeg ik op mijn tepels tepelzuigers, nadat de klemmen eraf waren. Zoooo, nou die voelde ik wel hoor. Ik kreeg een blinddoek voor en mijn ex-Meester pakte de electrosex. Auwie, die is niet leuk. Hij ging uitproberen, wat ik kon hebben. Maar…hij liet Meneer er ook mee spelen en die deed dat maar al te graag. Oooooh, wat lag ik te kronkelen op bed zeg, nog steeds vastgebonden. Dit was echt gemeen hoor.

Meneer heeft mij ook nog even lekker laten squirten en toen moest ik mijn ex-Meester deepthroaten. Pfff…was ook niet altijd makkelijk hoor. Ook heeft mijn ex-Meester de magic wand op mijn klit gezet. Meneer zat toen bij mijn hoofd. Ik keek hem heel de tijd aan. In mijn hoofd, vroeg ik wel, of ik mocht klaarkomen, maar… durfde het niet hardop te vragen. Terwijl ik Meneer bleef aankijken, kwam ik mij daar toch opeens heerlijk klaar, het hield niet op. En als ik dacht dat ik klaar was, kwam ik alweer. Na een tijdje haalde mijn ex-Meester de magic wand van mijn klit af. Meneer vroeg, of het lekker was. Nou…het was heerlijk. Maar…zei Meneer, je hebt niet om toestemming gevraagd. Uhmmmm…nee Meneer, oeps…

Ik werd losgemaakt en moest mijn ex-Meester gaan pijpen en Meneer ging mij in mijn kutje neuken. Halverwege draaiden de heren het om en moest ik Meneer gaan pijpen en werd ik door mijn ex-Meester in mijn kutje geneukt. Bij Meneer begon ik een klein beetje te kwijlen. Ooooh, wat vond ik dat erg zeg, maar Meneer zei trots, dat ik het juist goed deed. Dusss…

Na het neuken en pijpen, begonnen de beide heren mij allebei met een flogger te slaan. Zij stonden allebei op de grond in ik…? Ik hupte alle kanten op, op dat bed, maar mocht er niet af van Meneer. Dat hield ik niet vol, en stond opeens ook op de grond. Wat ik niet had gehoord was, dat Meneer had gezegd, wanneer ik van het bed afkwam, de heren beide met een cane verder zouden gaan. Nou…dat heb ik dus ook echt wel geweten hoor.

Werd ik doodleuk met 2 canes geslagen. Auw, auw, auw… Mijn ex-Meester sloeg zelfs onder mijn voeten. Wauw…dat doet pas pijn zeg. Van Meneer had ik uiteindelijk de cane afgepakt. Daar was hij verbaasd over, hahaha… Maar mijn ex-Meester ging mij dan extra hard slaan, zodat ik de cane van Meneer wel weer snel losliet. Alleen…ik pakte hem nog een keer en noch Meneer, noch ik, lieten los… Dit werd een heel gevecht tussen ons 2.

En toen gebeurde het. Mijn ex-Meester begon mij weer hard te slaan met de cane, maar nu haalde hij 1x veel te hard uit op mijn rug. Ik schrok van de pijn en huilde het eruit. Meneer legde zijn cane gelijk neer en ging mij troosten. Ook mijn ex-Meester was geschrokken en bood zijn excuses aan. Dit was dus gelijk het einde van ons spel vandaag.

We hebben op bed even nagepraat. We hebben er alle 3 van genoten. Het was een fijne en bijzondere ervaring. Daarna ging mijn ex-Meester naar huis.

Meneer en ik gingen thee drinken en hebben nog even nagepraat. Meneer vroeg opeens, of ik mijn discipline opdracht nog gedaan had. Hij vond het zelf jammer, dat hij er nu pas aan dacht. En ik…? Ik schudde voorzichtig mijn hoofd van nee… Oeps…ik had gehoopt, dat Meneer er vandaag niet over zou beginnen. Meneer vindt, dat ik echt hardleers ben. Uhmmmm…dat valt toch wel mee?

Nu moet ik het morgen 2 uur doen i.p.v. 1 uur, of…morgen 1,5 uur en overmorgen 1,5 uur. Of…zei ik, de komende 4 dagen 1 uur en 15 minuten. Maar…helaas, daar gaat Meneer dan weer niet mee akkoord.

Na nog wat praten, ging ik douchen. Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan, jammer genoeg.

Bedankt Meneer, dat U dit mogelijk heeft gemaakt.
Bedankt ex-Meester, dat je Meneer wil helpen met knopen leren leggen.
Bedankt Meneer, voor het heerlijke stoeipartij om de cane, hahaha…
Bedankt Meneer, voor ons gesprek na het spel.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie