Uit het dagboek van…Slavin Katinka #blog 7

BDSMforyou, lijn met roos

In ‘Uit het dagboek van… slavin Katinka’ lees je de ervaringen van de eerste voorzichtige stapjes van slavin Katinka, uit het hoge Noorden, in de wereld van BDSM. Zij is sinds kort onder haar hoede genomen door Meesteres Moriah en ze mag nu bewijzen dat zij haar bescherming waard is. slavin Katinka vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

30 minuten plezier

In het weekend vind ik het altijd fijn om wat extra aandacht aan mezelf te geven. Niet alleen op gebied van de verzorging van mijn lichaam met een maskertje of scrub, maar ook als ik nog in bed lig met mezelf te spelen. Vooral als ik net wakker ben en nog een beetje lig na te dutten en mijn hoofd nog helemaal leeg is.
Helaas als sub heb je daar geen invloed op. Hooguit kan ik vragen of het mag, maar meestal krijg ik hier een “Nee” op.
Dat weerhoudt mij natuurlijk niet om het regelmatig aan mijn Meesteres te vragen. Soms hoor ik er helemaal geen antwoord op en negeert ze mijn verzoeken volledig. Dat kan zijn omdat ze het druk heeft, maar het kan ook zijn dat dit een bewuste keuze van haar is. Deze week gebeurde dat dus ook weer. Ik stuurde haar een verzoek om “poespunten” (die staan voor minuten waarin ik met mijn poes kan spelen), maar ik hoorde niks terug. Op zaterdagavond stuurde ik haar nog eens een verzoek met de vraag of ik de volgende ochtend zou mogen masturberen.
Weer geen antwoord. Ik keek nog wat naar Netflix en viel uiteindelijk een tikkeltje gefrustreerd in slaap.

De volgende ochtend keek ik als eerste op mijn mobiel en hoopte ik op een verlaat antwoord en potverdrie weer niet. Ik dacht nog even te gaan slapen vanwege het vroege tijdstip maar dat werkte niet. Ik besloot uit bed te gaan en sprong direct onder de douche. Ik kreeg steeds meer het idee dat ze het met opzet deed. Eerder deze week had ik nog een opdracht van haar gehad dat ik klemmen op mijn kut moest zetten en Tabasco op mijn klit moest smeren. Mijn schaamlippen waren van de hitte en de geilheid compleet opgezwollen en ook toen vroeg ik om bijvoorbeeld twee minuten omdat ik tegen het klaarkomen aanzat. Daar kreeg ik toen een resoluut NEE! op. Inmiddels stond ik zo’n beetje op ontploffen. Mijn hele body en mind gilde om een orgasme.

Huishoudelijke klusjes

Ik besloot er niet teveel over na te denken en mijn geilheid zoveel mogelijk te negeren en zocht afleiding in huishoudelijke klusjes. Mijn kutje bleef echter verlangen en niet zo’n beetje ook. Dat werd zeker niet minder door het toedoen van mijn Meesteres. Zij stuurde nog wat foto’s met metalen “speeltjes” waaronder een schaamlippen klem. Zij weet dat ik van metalen dingen erg opgewonden raak. Knifeplay bijvoorbeeld en van haar nieuwe metalen cane…

Die foto’s gaven weer de nodige prikkels. Ik deed net alsof het me niks deed, want ik wilde niet weer om poespunten vragen (en vervolgens genegeerd worden). Op zondagmiddag ging de telefoon, en het was mijn Meesteres Moriah. Ze wilde even het boodschappenlijstje aan mij doorgeven vanwege een feestje dat zij binnenkort geeft. We spraken nog even over koetjes en kalfjes, en hoe het kwam weet ik niet meer, maar ineens kwam het gesprek op de vragen over de poespunten. Meesteres Moriah begon hard te lachen en zei: “Wat dacht je, ze negeert me?”. Nou ja dat dacht ik dus inderdaad. Ze moest weer hard lachen. “Dus jij wil graag poespunten en wat wil je allemaal doen dan?” zei ze.
Ik liet haar weten dat het een beetje afhankelijk zou zijn van de hoeveelheid. Als ik er namelijk maar 2 krijg (en dat doet ze soms, maar dat is gelukkig altijd nog meer dan 2Bees vaak krijgt, want hij krijgt soms maar 10 tellen) dan kan ik niet meer dan alleen met mijn klit spelen, maar als het er meer zouden worden dan kan ik misschien wel aan de neukmachine liggen…

“Nou vooruit, ik ben vandaag goed gezind, je krijgt er 30. Maar ik wil wel een verslag en ik stuur je zo de verdere voorwaarden”. “Is goed Meesteres” zei ik. Geduldig wachtte ik haar whatsapp af.

Je hebt 30 minuten!

“Je hebt 30 minuten, je mag daarvan 10 minuten met je klit spelen, met je borsten, en je doet klemmen op je tepels. Daarna haal je de klemmen eraf en ga je andere dingen doen. Om half tien vanavond ga je naar bed. Want die overige 20 minuten, die ga je gebruiken om jezelf te neuken met een dildo, een dikke dildo. Je kutje is veel te nauw voor alles wat ik nog met je wil doen. Ik wil dat je jezelf heel stevig  diep neukt met snelle bewegingen, en tegen jezelf zegt dat je een geile slet bent, een geile hoer, dat je van mij bent en dat je kutje van je Meesteres is. Je mag niet klaarkomen, ja pas in de laatste minuut en om de 2 minuten lik je je dildo helemaal af. Als een ijsje maar je duwt de dildo ook je mond in. Proef het sap van je eigen geile kut, kun je er alvast aan wennen als je hier weer staat te lekken. En morgen wil ik een verslag. Veel plezier!”

Metalen speeltjes

Ik antwoordde alleen met “Ja Meesters, dank U wel. Fijne avond”. Ik ging naar boven naar de slaapkamer en legde alvast een handdoek en een dikke dildo klaar. En ik ging daarna weer naar beneden, deed de klemmen op mijn tepels, zette de timer op 10 minuten en ging daarna met mijn hand in mijn slipje en beroerde mijn klitje, hard, zacht en ik moest denken aan de metalen speeltjes die mijn Meesteres heeft. Ze heeft een metalen ding, die eventueel (hoop ik) mijn kutje in mag en waarmee je mijn schaamlippen kunt spreiden. Ik zag ineens de webcamera draaien, mijn Meesteres keek mee. Mijn kutje werd al natter, klaarkomen zat er sowieso niet in, want ik had mijn zinnen gezet op mijn dikke dildo en haar woorden waren duidelijk geweest. De tien minuten waren voorbij en ik ging als afleiding maar even koffie maken en ik weer even naar Netflix kijken. Gelukkig duurde het maar een uurtje voordat het half tien was. Ik ging iets eerder naar boven, tanden poetsen en kleren klaarleggen voor de volgende dag. En ja ik hoorde om half tien en belsignaal van mijn telefoon.

Ik drukte de dildo in mijn kutje

Ik ging in bed liggen en drukte de dildo mijn kutje in. Ik dacht nog even wat glijmiddel te gebruiken maar dat was niet nodig. Mijn kutje was al kletsnat. Mijn Meesteres zegt altijd al dat ik dat echt niet nodig heb als geile slet. Conform opdracht bewoog ik snel, en hard. En ik zei tegen mezelf dat ik gewoon een geile slet was, een geile hoer, dat mijn kutje altijd klaar is om gebruikt te worden. En dat mijn kutje niet van mij is maar van mijn Meesteres “Mijn kutje is van U, Meesteres, ik ben een geile slet, een geile hoer!” Oooo zo intens, mijn benen werden er slap van. Na 2 minuten trok ik de dildo uit mijn kutje. En ik stopte hem in mijn mond, ik likte mijn eigen sap, nu kende ik mijn eigen sap al, dus dat was geen straf. Dat ik pas aan het eind van de gekregen 30 minuten mocht klaarkomen dat was een straf.

Nadat ik de dildo schoon had gelikt drukte ik deze weer hard mijn kutje in, ik hoorde mijn Meesteres in mijn fantasie zeggen “diep erin, geile slet, daar ben je alleen maar goed voor, om geneukt te worden, harder! En sneller, je bent een geile hoer!. En je bent van mij! Dat je het goed onthoudt!”

Ik likte de dildo af…

Iedere twee minuten likte ik mijn dildo af, zoog mijn dildo naar binnen en ik deed ‘m zo snel mogelijk mijn kut weer in. En dat herhaalde ik keer op keer, mijn benen werden al slapper en ik kreunde en kreunde, en o wat is het dan moeilijk om niet te mogen klaarkomen. In mijn fantasie kreeg ik nog een paar flinke tikken want ik moest mijn knieën naar mijn schouders trekken zodat mijn billen toegankelijk waren voor de metalen cane. Mijn kut stroomde, mijn ademhaling werd al zwaarder. En ja ik zat in de laatste twee minuten, ik zei hardop, Ja Meesteres ik ben van U, ik ben een geile slet, een geile hoer, doe met me wat U wilt, want ik ben van U. En ik kwam…..tot een enorm orgasme. Mijn kutje bleef stromen. Ik likte nog 1x de dildo af, en was in zo’n fijne toestand dat ik gewoon bleef liggen en lekker in slaap viel. Bedankt Meesteres voor deze 30 minuten.

Slavin katinka

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinKatinka
BDSMforyou, lijn met roos