Cocooning, je sub veilig ingepakt

Cocooning is een veelvoorkomende en tevens meest complete manier van bondage. Iemand helemaal omwinden zodat hij zich niet meer kan bewegen. Bijvoorbeeld met folie (mummificeren). Je kunt er voor kiezen ieder ledemaat apart te omwikkelen en dan de armen en benen bij elkaar te binden.
Wil je toch ergens bij kunnen? Dan maak je kleine gaten precies op die plekken. Pas wel op dat je niet in de gevoelige delen prikt of knipt als je daar de folie weg haalt. Hou er ook rekening mee dat je sub in folie het erg warm kan krijgen. Dat is op zich geen probleem, maar het is niet verstandig op deze manier uren te blijven liggen. En na het uitpakken, kan het klamme lichaam behoorlijk snel afkoelen. Een deken op dat moment is best prettig.

Voor het opknippen van de folie kun je het beste een verbandschaar gebruiken. Die hebben een platte kant, zodat je niet per ongeluk met je schaar ergens in prikt.

Budget Cocooning

Budgettip: Gebruik gewone rollen vershoudfolie. Voor een paar dubbeltjes te koop bij de plaatselijke supermarkt. Er is echter wel één nadeel aan de goedkope variant, namelijk dat het folie veel meer aan elkaar plakt, dus wat minder handig is mee te werken. Zeker als je niet zoveel geduld hebt. Zoals ik.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Geef een reactie