Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi #blog2

Uit het dagboek van... poetssletje Mimmi #blog1
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… poetssletje Mimmi’ lees je de ervaringen van Travosletje Stelle dat door Meesteres Moriah werd omgetoverd in Poetssletje Mimmi. Poetssletje Mimmi vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een nieuwe fase

Zoals in mijn vorige blog gemeld, volgde voor Mimmi teefje een nieuwe fase in haar leven nadat zij Meesteres Moriah leerde kennen.
Er was een duidelijke opbouw, waarin de Meesteres vanaf het begin haar dominantie liet blijken. Mimmie mocht in aanvang eerst op papier zetten waar zij de Meesteres mee dacht te kunnen dienen.
Uitgebreid zette Mimmi alles op papier en stuurde dit per mail op. Soms antwoordde de Meesteres direct maar soms zat er uren tussen of soms wel eens dagen. Hieruit bleek wel dat de Meesteres pas antwoordde als het Haar uitkwam. Tegelijkertijd moest Mimmi altijd meteen reageren.

Uiterlijk

De eerste mailwisseling ging over het uiterlijk van Mimmi. De Meesteres liet er geen gras over groeien. Allereerst moest Mimmi zich elke dag scheren want zo stelde zij: “sletjes zijn altijd onbehaard.” Daarnaast moest Mimmi altijd toestemming vragen indien zij als Sletje thuis of elders hoerig wilde rondlopen. De Meesteres eiste ook dat Haar favoriete kleuren rood en zwart De kleuren waren waar voortaan mee rekening mee gehouden diende te worden. Dus standaard moest Mimmi rode teennageltjes en rode handnageltjes hebben. Dit diende in eerste instantie op iedere woensdag en zondag vernieuwd te worden! Dat was steeds opnieuw een flinke klus voor het teefje. De remover maakte overuren en de rode lak moest keurig worden aangebracht.

Foto sturen

Als bewijs moest hier een foto van worden genomen en opgestuurd worden naar Meesteres Moriah. Naast de rode nageltjes waren ook zwarte kousen protocol. Ook hiervan moest een foto worden gemaakt en opgestuurd.
Verder moest Mimmi zorgen voor een blonde pruik en hoerige kleding, gecombineerd met high heels. Op een dag moest Mimmi ineens een roze string kopen. Natuurlijk ging het sletje op zoek en gaf dit door dat het gelukt was. De Domina was tevreden maar niet over de net aangebrachte rode lak.

De Meesteres meldde: “Bij een roze string horen roze nageltjes dus meteen Nu roze nageltjes lakken”! En daar ging het teefje weer. Remover en alles opnieuw aanbrengen! De volgende morgen kwam wederom een eis van de Meesteres: “en nu weer alles op rood slet”!

Op deze wijze moest Nimmi soms uren lakken, wat ze graag deed om de Meesteres tevreden te stellen. Ook het lopen en op hoge hakjes was een must. Regelmatig kreeg Mimmi opdrachten daarover.
Zo mailde de Meesteres bijvoorbeeld” vanavond na het eten 2 uurtjes dribbelen door het huis op je hoge hakjes” of “vandaag je nieuwe high heels inlopen”. Mimmi had dan op het eind van de dag geen voeten meer over maar dat deerde niet. De Meesteres was immers tevreden.

Eisen werden opgevoerd

Lanzamerhand werden de eisen opgevoerd en moest Mimmi duidelijk maken hoe zij de Meesteres kon dienen. Na enige tijd was dit duidelijk voor de Meesteres Moriah!! Mimmi zou als Poetsmeisje in dienst komen.
De Meesteres zocht een poetssletje die bij Haar thuis grondig alles moest reinigen. Natuurlijk onder het wakende en strenge oog van Meesteres Moriah! Daarnaast zou het poetssletje ook hand en spandiensten moeten verrichten wanneer er eventueel derden aanwezig waren. Langzamerhand groeide dit uit tot een eerste afspraak thuis bij Meesteres Moriah…

Meer informatie

Meer blogs van Poetssletje Mimmi
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie