Kaarsen, was of kaarsvet

Binnen het SM-spel wordt geregeld gebruik gemaakt van het druppelen van kaarsvet op de sub. Ook voor mij is dit een favoriet onderdeel. Afhankelijk van de afstand tussen kaars en huid, voelen de druppels heter (of minder heet) aan. Houd er rekening mee dat het ene lichaamsdeel gevoeliger is dan het ander, maar dat ook de soort kaarsen hierin varieren.
Gestold kaarsvet laat zich makkelijk van de huid verwijderen (mits het niet verstrikt zit in een struik borst- of schaamhaar). De huid is echter wel gevoeliger.
In principe kan iedere kaars worden gebruikt, mits deze egaal van kleur is (dus geen kaarsen waarbij de kleur van de buitenkant afwijkt van de binnenkant). Liever ook geen glitterkaarsen gebruiken, of van die kleine verjaardag kaarsjes. Waxinelichtjes daarentegen zijn weer prima.

Dikke kaarsen met een dikke lont geven heter vet dan dunnere. Wat meer afstand tussen kaars en huid is hierbij wel gewenst. Ook de druppels van bijenwas zijn heter (hogere smelt temperatuur).
Goede tip: Haal met een stofzuiger het kaarsvet van het lichaam… opgeruimd staat netjes en de zuigkracht kan ook weer leuke momenten opleveren.

Ook mogelijk: Het gestolde was middels een Wheel of pain weer van het lichaam halen (mijn favoriet), afgewisseld met een borsteltje of schuursponsje. Sadistisch? Ja! En daarom zo leuk!

Maak tijdens het warmtespel gebruik van verschillende temperaturen. Houd een flesje koud water binnen handbereik. Tijdens het druppelen van het kaarsvet, even een slokje koud water nemen en deze over het lichaam van je sub laten lopen. Wedden dat hij/zij hiervan schrikt en heftiger reageert dan alle drupjes bij elkaar? Heerlijk! En het is zo onschuldig maar juist de afwisseling zorgt voor de heftigheid van het geheel.
Natuurlijk zijn ijsklontjes ook perfect om tussendoor te gebruiken.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Geef een reactie