Play piercing

Play piercing is een verzamelnaam voor alle spelelementen die te maken hebben met naalden of andere stekeligheden. Het gaat er in ieder geval om, iets door de huid te steken. Een tepelpiercing, oorbel of Ampallang of Apadrayva kunnen allemaal vormen van Play piercing zijn. Het gaat hier dus niet altijd om een tijdelijk SM-spel maar het kan ook om een permanente piercing gaan. Voor het tijdelijke SMspel kun je naalden gebruiken die in de acupunctuur worden gebruikt, of je kunt naalden gebruiken die tijdens het naaldenspel worden gebruikt.

Gebruik je creativiteit. Onlangs heb ik bijvoorbeeld op iemand zijn verjaardag kaarsjes in een naald vastgemaakt en stuk voor stuk in zijn billen geprikt (en aangestoken). Dat is nog eens een verjaardagsverrassing…

Gebruik altijd steriele (en dus nieuwe) (injectie)naalden (zonder spuit) en geen gewone naainaalden. Injectienaalden zijn voor een paar euro bij een medische webshop in doosjes van 100 stuks te koop. Zorg ook voor voldoende ontsmettingsmiddelen zoals alcohol. Raadzaam is handschoenen te gebruiken die je vooraf desinfecteert.

Let op bij Play piercing

Let op: Er wordt nog onderzocht of er een relatie bestaat tussen naalden en inwendige zwellingen en/of beschadigingen. Maar het naaldenspel is ook voor de ‘prikker’ niet zonder risico, zeker niet wanneer je je per ongeluk prikt met een van de naalden. En dat risico, zit er altijd in.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Geef een antwoord