Ontvoering

Een fantasie van veel slaven, ontvoerd te worden door een Meesteres en vastgebonden in de achterbak naar een onbekende bestemming worden gereden. Vervolgens op de plaats van bestemming (ge)misbruikt en/of opgesloten worden.

Let op de veiligheid bij een ontvoering

Let er echter altijd op dat je nooit de veiligheid van een sub kan waarborgen wanneer hij in de achterbak ligt, terwijl jij over de snelweg raast. Wanneer iemand achter op je vliegt, kan deze fantasie een dodelijke afloop krijgen.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Een reactie

  • Toen we op de terugreis waren naar huis van onze vakantie besteming in Italië, aan het Gardameer in 1997. Toe wist ik nog niet van de volwassen spelletjes die niet geschikt zijn voor de ogen van de jongeren en je zusje, mama’s en pappa’s in de auto’s zaten. Dichtbij bij de grens van luxembuourg naar Duitsland, zag ik met eigen ogen van heel dichtbij. Ik was nog 20 jaar en erg preuts deed niet aan seks. Deze ontvoer fantasie is sinds ik weet al werkelijkheid, eens moeste we stoppen op de snelweg, voor ons stond een auto in brand. De brandweer kwam er aan en we moest allemaal onze auto verlaten. Naast ons stopten een zwart cabrio Audi. Een jonge mevrouw met witte blouse, zwart leren jas en zwarten zonnebril op was duidelijk in paniek, ze zocht in haar handtas naar een sleutel en haalde een onderbroek uit haar handtas. “Ze rende naar de achterbak” deed bak open, deed de hanboeien af, gaf hem zijn onderbroek aan en vlucht met hem de bosjes in, die twee hebben toch voor gek staan”

Geef een antwoord