Slavencontract

Een slavencontract is een overeenkomst waarmee de Dominant en een onderdanige. In de maatschappij heeft het contract geen enkele rechtsgeldigheid, maar binnen de D/s-verhouding is dit contract bindend en alleen opzegbaar door de Dominant. In dit contract (opgesteld door de Dominant) staat precies omschreven wat de D/s-relatie inhoudt en wat er wordt verwacht van de sub. Eenzijdig bepaald? Ja, absoluut!

Voorbeelden voor een slavencontract:

Slavencontract is maatwerk

Een goed slavencontract wordt op maat gemaakt, gespitst op jullie situatie en de voorkeuren van de Dominant. Geplaatste contracten zijn daarom slechts als voorbeeld bedoeld. Het is veel leuker je eigen contract samen te stellen naar je eigen inzichten en wensen, maar je kunt de voorbeelden natuurlijk wel als leidraad nemen of je fantasie te laten prikkelen.
Een goed contract mag natuurlijk niet ontbreken in een pure D/s, TPE of 24/7-relatie! Veel plezier!

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

5 reacties

 • sub slaaf dodo, en eigendom van Meesteres Sophie

  Kan ik info bij u krijgen om goed slaaf man TPE 24/7 slaaf te worden, ik mis gewoon de taal kennis en ervaring.

  Wat ik nu nodig hebt is een TPE slaven totaal contract, macht alles in handen van mijn Meesteres Sophie van BDSM is voor mijn niet zomaar iets maar leven,

  Kan u mijn ons tips geven VSSM ben ik al lid, maar mijn gevoel gaat veel verder en er is veel net helaas in deze wereld.

  Ik heb nette aan Meesters uit Den Haag 1100 euro betaald huis verbouwd en lief geweest als slaaf,
  Is een goed mens hoor en vriend en ik help haar graag maar niet meer mijn Meesteres en ik was opzoek naar echt. oude 87835747 slaven mijn oude nummer maar weer niet de Meester of Meesteres.

  Ik doe dit om dat ik zo mijn gevoel kwijt kan angst en burn out, nu ben ik wel heel eerlijk en open.

  De Meesteres die ik heb gevonden geeft mijn rust en veiligheid, en geen nep of geld wolf en zo zo BDSM.
  Het is mijn leven daarom deze vraag, slaaf dodo en mijn Meesteres heeft toegang tot mijn mail zo als het hoort

 • ik bied me aan als e-mailslaaf , geef me opdrachten dat ik per mail moet uitvoeren, verplicht verhalen schrijven, dagelijks aanmelden enz. vraag me volledig uit, zo wordt ik jou bezit! bartvoet@telenet.be tot spoedig, X

 • kan mij iemand me helpen, ik draag een kuisheidgordel 24/7, eraan gewend worden gebeurd het niet echt.
  vooral s’nachts en de vroege ochtend heb ik dikwijls één of meerdere erectie. Bestaat er een middel om dit te voorkomen. graag dringend hulp ervoor. Mailadres bij de redactie bekend.

Laat een reactie achter