Elektro stimulatie

Elektro Stimulatie is een verzamelterm voor het toedienen van harde en zachte (pijn)prikkels door het geven van stroomstootjes met behulp van een speciaal apparaat. De schokjes voelen aan als speldenprik op (of in) het lichaam. Bij hoge intensiteit kan het aanvoelen als een felle gemene prik.
Leuk voor bij de CBT of tepel torture.

Veel gebruikte elektro

Een veel gebruikt elektro apparaat binnen de BDSM is de neon wand of natuurlijk de overbekende elektrische vliegenmepper!

Elektro fantasie

Hij lag vastgebonden op de bondagebank. Zij had weer een van Haar sadistische buien en dan kon je van alles verwachten. In gedachte zette hij zich alvast schrap voor alles wat er komen zou. Vooralsnog bleef alles rustig en lag hij al geruime tijd vastgebonden op de speciale tafel. Nadat Ze hem had gebonden had Zij de ruimte weer verlaten.
Hoe lang hij er nu al lag, hij had geen idee. Niets kunnen doordat je fysiek gebonden bent, laat tijd opgaan in een ondefinieerbaar begrip. Tijd is alleen belangrijk wanneer je dingen ‘moet’ en er moest nu niets. Niets anders dan liggen, daar waar Zij hem had vast gemaakt.

Lees verder: Elektro fantasie: Ontspannen onder spanning

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Geef een reactie