Slaaf en slavin

Een Dominant is ‘niks’ zonder een onderdanige of slaaf. Zoals er voor Dominant verschillende namen worden gebruikt zoals Meester, Meesteres, Domina, Mevrouw, Dominant, Dom, Top of Prinses geldt dat ook voor de onderdanige. Andere namen hiervoor zijn: slaaf, slavin, sub, onderdanige, bottom.
Er is echter wel een verschil. Een slaaf/slavin is een onderdanige maar een onderdanige is niet per definitie een slaaf.

TPE slaaf

Hoewel de namen door elkaar worden gebruikt is een slaaf doorgaans toch wat anders dan een sub. Een sub of onderdanige heeft doorgaans wel controle over zijn eigen leven, en een slaaf/slavin is puur dienstbaar aan zijn Meester of Meesters. Het gevoel slaafs te willen zijn, kan ver worden doorgetrokken. TPE is hier een voorbeeld van, maar er zijn er die zelfs daar nog voorbij willen gaan en puur hun leven willen opgeven om hun Meester of Meesteres te willen dienen, het gevoel te versterken dat zij nog minder dan niets zijn.

Ook een dergelijke diepgaande D/s gaat in eerste instantie uit van de vrijwilligheid van de slaaf.

Slaventraining tegen wil en dank

Zij toornde met haar 1.85, zonder highheels, ver boven hem uit en keek op hem neer nu hij geknield aan Haar voeten zat. Haar laatste woorden echode nog na in zijn oor. ‘Wat zeg je dan?’ Om deze woorden kracht bij te zetten, liet Ze Haar voet hard in zijn kruis terecht komen. Hij wankelde van de pijn, het was nog maar enkele minuten geleden dat zijn ballen stevig te grazen genomen waren, net als zijn pik die meer blauwe plekken telde dan sproeten op zijn lichaam. Hij kon nauwelijks zijn evenwicht bewaren en stamelde ‘Dank U Domina…’
‘Dat is beter slaaf, jammer dat je het steeds vergeet. Je slaventraining is vandaag begonnen, slettebak. Wees daar maar dankbaar voor.’ Ze was weggelopen en had hem achtergelaten, zonder een opdracht mee te geven. En zo zat hij daar dan, op zijn knieën terwijl zijn gedachte afdwaalde.

Lees verder…

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg
Wat is Femdom?

Een reactie

Geef een antwoord