Uit het dagboek van… rachab #blog11

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Op

Meestal is 1 van m’n kinderen eerder op als ik. Deze keer ben ik als eerste op. Ik cam met Meester en zeg
“Zo ik ben als eerste op vandaag” en strek me nog een keer uit en gaap nog een keer diep
“Nou op… op… dat is een groot woord” zegt hij
“Ja ik ben ‘op” zeg ik. deze keer zal ik degene zijn die er een woordgrap van maakt. dus op zoals in moe ipv op zoals in net uit bed.
dus ik vervolg
“zeg ik toch.. dat ik ‘op’ ben” grap ik

“ohhh ben je óp.. nou ik denk dat ik dan maar een nieuwe ga halen dan, want deze is stééds op”

hahaha

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie