Uit het dagboek van… rachab #blog119

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Hiel in kut?

Het is weer een zondagmorgen zoals alle anderen. Ik word rustig wakker en Meester is allang weer paraat.
Cam aan en even rustig wakker liggen worden op mijn bed… tot hij zegt:

“Probeer je nu weer je hiel in je kut te duwen?” vraagt Hij
“??” vraag ik me af
“Ja, je ligt toch je linkerhiel in je kut te duwen met je rechterbeen, geile slet!” Houdt Hij vol
Ik moet lachen.
“Neeeee” zeg ik lachend “Dat is niet waar!”
“je moet niet zo liegen! Dat is precies wat je wel doet”

Ik lig erbij, zoals ik al jaren doe eigenlijk. Kan me niet herinneren wanneer ik er ooit mee begonnen ben. Vooral als ik vrij ben en dus de tijd heb om me lekker uit te rekken in bed, trek ik mijn rechterbeen om mijn linkervoet en duw inderdaad mijn linkerhiel daarbij in mijn kruis. Dan lig ik nog zo een beetje te draaien en uit te rekken. Het is niets seksueels voor me, tenminste ik had er nooit enige seksuele gedachtes bij en nooit dacht ik erbij na wat ik nu eigenlijk aan het doen was.

Zo lig ik me gewoon heerlijk uit te rekken als ik daar tijd voor heb.Een beetje aparte manier voor uitrekken is het wel, bedenk ik me. De meeste mensen maken zich lang als ze zich uitrekken. Ik dus niet, ik werk mezelf in een onhandige knoop en draai wat heen en weer, alsof ik worstel om eruit te komen, waarbij mijn linkerhiel met flink wat druk tegen mijn kruis aan wrijft.
Dat is voor mij ontspannend, blijkbaar.

“Ja verdraaid! Je hebt gelijk!” zeg ik lachend.
“En lukt het een beetje? Om je hiel IN je vagina te proppen op die manier?” vraagt Hij belangstellend en pesterig tegelijk.
“Nee, niet echt haahaha” zeg ik
“Dat wil IK ook weleens proberen anders, om MIJN hiel in je kut te proppen.” ik zie de glinstering alweer op zijn gezicht. Oh jee…
“Ja, reken maar! Dat ga IK zeker doen nu ik dit gezien heb!”
“Zie je het nu pas voor het eerst dan?” vraag ik me af
“Nee, dat niet, maar ik vroeg me al langere tijd af wat je nu toch precies aan het doen bent, maar kon het nu pas goed zien hahaha”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie