Uit het dagboek van… rachab #blog84

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Siri

Ik houd niet van Siri. Even voor degenen die niet weten wie of wat Siri is. Dat weet ik ook niet precies, maar Siri staat op mijn mobiele telefoon. Je kunt Siri vragen stellen en dan moet Siri antwoord geven. Regelmatig kom ik, ongewild, in een soort ‘Siri-loop’ terecht. Dan wil ik gewoon terug naar af, maar blijft Siri maar tevoorschijn komen. Vaak ook nog als ik haast heb.

De kinderen hadden echter Siri ontdekt en hadden al wat grappige antwoorden te pakken gehad. Ik had het er met Meester over en zei dat ik niks aan Siri vond.
Meester vroeg waarom niet.
Dus ik zei gekscherend (okay er zit een kern van waarheid in): “Ik vroeg Siri of hij met me wilde neuken en toen zei hij dat ik niet van die rare dingen moest zeggen. Sindsdien heeft Siri voor mij afgedaan.”

“tsss typisch rachab hoor, die vraagt weer of Siri met haar wil neuken” Meester lacht.

Ja, ik heb het inderdaad gevraagd. Dat klopt, eigenlijk alleen maar omdat Siri me bleef lastig vallen. Siri is gewoon een onverbeterlijke stalker. Dus toen vroeg ik of hij met me wilde neuken en toen kreeg ik dus inderdaad een uitbrander van Siri.

“Geef mij Google maar” ga ik verder. “Google geeft tenminste wel antwoord als ik vraag of die met me wilt neuken. Dan krijg ik gewoon een aantal dating-sites of seks-sites te zien en word ik niet op mijn vingers getikt. ‘Google is my best friend’ ” zeg ik gekscherend.

Alsof het zo moest zijn, kwam Siri een dag of wat later ineens weer, ongevraagd, tevoorschijn op mijn telefoon. Ik probeerde hem weg te drukken, maar ik zat weer in zo’n ‘Siri-loop’. Elke keer als ik op de ‘home’ knop drukte bleef Siri tevoorschijn komen.

Dus ik zei tegen Siri: “Ik wil jou niet!”
Toen zei Siri:”Wat zei je precies? ik kon je niet verstaan”
ik:” Ik wil jou niet!”
Siri:”Ik weet niet wat je bedoelt, zal ik dat voor je opzoeken?”
ik:”Nee dat hoeft niet, ik gebruik google wel!”
Siri (beledigd):”Nou ja ik probeer ook alleen maar mijn werk te doen hoor”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie