Uit het dagboek van… SlavinJet #blog143

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Uren aftellen

Vandaag kan ik de uren gaan aftellen. Want morgenochtend ga ik W80 dan toch eindelijk ontmoeten.

We appen al maanden met elkaar, maar elkaar ontmoeten kwam er steeds niet van. Maar morgenochtend is het dan zover.

We gaan er een leuke dag van maken. We gaan namelijk naar…?
Dat is voor jullie nog een vraag, maar voor ons een weet. W80 en ik hebben er in ieder geval reuze veel zin in.

Daarna gaan we bij mij thuis eten en de nodige voorbereidingen treffen voor 13 oktober. Wat er dan is…? Dan hebben we onze duo date met haar Meester en mijn Meneer erbij.

En tsja, dan willen wij de heren toch ook wel verrassen. W80 en ik liggen nu al blauw van het lachen. Dus dat gaat morgen nog een dolle boel worden met ons.

Maar voor nu eerst maar de uren aftellen naar morgenochtend. Ooooh wat heb ik er zin in. Ik stuiter er nu nog maar even vrolijk op los en morgen is het ons feestje.

Is het al morgenochtend…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie