Uit het dagboek van… SlavinJet #blog152

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een verrassende opdracht

Vanavond kreeg ik van Meneer een verrassende opdracht. Ik moest van Meneer mijn twee dildo’s, twee buttplugs, trilei, geisha balls, magic wand, pollepel en glijmiddel klaarleggen. Dit op de foto zetten en naar Meneer sturen.

Diezelfde foto stuurde ik ook naar mijn twee sub-vriendinnen. Die zeiden, dat de pollepel er niet opstond. Oh ja, vergeten. Dus snel erbij gelegd en nieuwe foto naar Meneer gestuurd. Maar…Meneer miste nog een speeltje. Oh ja, stom, mijn magic wand. Gauw gepakt en weer een foto naar Meneer gestuurd. Nou ja, 3x is scheepsrecht, toch Meneer…?

Nu moest ik het minst leuke speeltje links leggen en mijn meest favoriete rechts. Nou, die was niet zo moeilijk hoor. De dikke dildo ging links en mijn magic wand rechts. En foto naar Meneer gestuurd. Dit moest ik herhalen van Meneer. Mijn mega buttplug links en mijn trilei rechts. En nog een keer herhalen. Nu moest ik wat harder gaan nadenken. Mijn geisha balls links en de pollepel recht. Nog 1x herhalen, maar ik kon niet kiezen tussen mijn dildo en mijn buttplug, dus deze legde ik horizontaal neer.

Nu bleef het glijmiddel over. Ik moest van Meneer naakt op bed, op mijn knieën ga zitten voor 15 minuten met mijn ogen gesloten.

Daarna mocht ik mijn trilei inbrengen en aanzetten voor 15 minuten. Na 15 minuten mocht ik mijn magic wand op mijn klit zetten, maar mocht niet klaarkomen. Mijn trilei mocht ik inhouden. Ik mocht er wel van gaan genieten van Meneer, maar…moest wel elke 5 minuten mij 5x op mijn buik en tieten met de pollepel slaan.

Daar schrok ik van, want Meneer wou ook afdrukken zien. Maar Meneer…dat durf ik echt niet hoor. Maar ik moest het op zijn minst proberen van Meneer. Dus dapper ging ik mij 5x slaan met de pollepel en ik zag warempel afdrukjes komen. Na 5 minuten deed ik het nog een keer. Gelukkig was Meneer tevreden.

Maar…ik mocht nog steeds niet klaarkomen. Nu moest ik mijn minst leuke speeltje pakken en mezelf ermee neuken. Pffff…daar zat ik nou weer net niet op te wachten. Toch deed ik het en stuurde een filmpje naar Meneer.

Meneer was tevreden en ik mocht klaarkomen van Meneer. Hmmm…wat heb ik daarvan genoten Meneer.

Ik vond het een verrassende opdracht. Een opdracht die ik ook echt even nodig had.
Dank U wel Meneer voor deze verrasssende opdracht.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie