Uit het dagboek van… SlavinJet #blog153

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Troost

Gisteren was Meneer gezellig aanwezig op de app. Ook met W80 was hij gezellig aan het appen. Nog één week en één dag en dan gaan we elkaar ontmoeten. En nu gaat het bij ons toch echt wel kriebelen hoor.

Op de dag was ik best druk bezig, maar eind van de middag en avond was het gezellig.

Later op de avond viel opeens mijn tv uit en kreeg hem totaal niet aan de praat. Ik baalde hier enorm van en meldde dit dan ook aan Meneer.

Waar ik niet op gerekend had, was dat ik één troost kreeg van Meneer. Dus ik was benieuwd wat mijn troost was. Meneer zei, dat ik mezelf mocht verwennen met mijn favoriete speeltje. Wauw, deze had ik niet zien aankomen.

Dit liet ik mij natuurlijk geen 2x zeggen. En al snel was ik lekker bezig. Toen ik Meneer bericht stuurde dat ik ervan genoten had, was hij blijkbaar zeer verbaasd. Ik kreeg namelijk terug: Nu al ?

Dank U wel Meneer voor deze troost. Die kon ik wel even goed gebruiken.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie