Uit het dagboek van… SlavinJet #blog168

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Levensstijl aanpassen

Een paar maanden geleden kreeg ik van Meneer een regel om mijn eten en drinken door te geven, want ik bleek niet gezond te eten. Iets wat ik zelf niet eens door had.

Dankzij Meneer ben ik gezond gaan eten en die regel hebben we dan ook geschrapt. Daar was ik erg trots op en opgelucht.

Tot gisteren. Meneer vroeg mij, wat ik ging eten. Patat en een kroket Meneer. En wat at je zaterdag? Roti Meneer. Oh ja, daarvan was hij op de hoogte. En wat at je vrijdag? Uhmmm…patat en een kroket Meneer. Was vergeten vlees uit de vriezer te halen. En wat at je donderdag? Uhmmmm…pizza Meneer. Ook weer vergeten vlees uit de vriezer te halen. En wat at je woensdag? Toen at ik gezond Meneer, vlees, aardappels en groente.

Tsja en toen ging hier dus alles fout. Het vertrouwen in mijn eten is weer weg bij Meneer. Maar eerlijk waar, alleen afgelopen week was ik zo erg. Voor de rest eet ik wel gezond. Maar helaas pindakaas voor mij, Meneer is niet mild.

Ik heb mijn eetregel weer terug. Nu ik werk heb, wordt Meneer in alles streng. Hij zegt: eten, slapen en bewegen zijn de belangrijkste categorieën voor gezond leven en ik scoor op alle 3 laag!!

Ik kreeg een opdracht van Meneer. Ik moest 10 punten bedenken om mijn leefstijl te verbeteren. Die moest ik dan naar hem toe mailen.

Met hulp van M’smeisje had ik 10 punten op papier gezet en naar Meneer gemaild. Meneer is tevreden, wanneer ik mij hier dus aan hou.

Oeps…dat is wel even slikken hoor. Ik weet, dat hij het met goede bedoelingen doet, maar toch… Of alles in ene keer gaat lukken, betwijfel ik. Ik ga mijn best doen. Het is goed voor mij. Maar pfffff…wat een opgave.

Een nieuw leven is er voor mij aangebroken. Nu nog een nieuwe levensstijl.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie