Uit het dagboek van… SlavinJet #blog40

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Panty

Panty’s. Ooooh, wat heb ik een hekel aan die dingen. Ze zijn mooi hoor, onder een jurkje of een rokje. Begrijp mij niet verkeerd. Maar wie die dingen heeft bedacht, had wel wat mogen nadenken over de gevolgen van een panty.

Als ik een panty draag, mag ik blij zijn, wanneer deze aan het eind van de dag nog heel is. Heel voorzichtig trek ik mijn panty dan weer uit. Maar helaas…9 van de 10 keer zit er toch weer een gaatje of nog erger een ladder in.

Dag panty, hallo vuilnisbak!

Dit is toch zonde. Dit kan toch zeker niet de bedoeling zijn van een panty?

Gelukkig keek Meneer gisteren niet naar mijn panty. Ik mag namelijk geen gat of ladder meer in mijn panty hebben. Tot mijn schrik zag ik vanochtend dat er toch alweer een gaatje in mijn panty zat. En dat, terwijl ik hem gisteravond net nieuw heb aangetrokken.

Dan vraag ik mij af, hoe doen andere vrouwen dat dan? Hebben die daar dan geen problemen mee? Ben ik de enige, die zo snel een gaatje of een ladder in mijn panty heb? Dat zou ik nou toch weleens graag willen weten.

IK HAAT PANTY’S

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie