Uit het dagboek van… SlavinJet #blog70

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Straf voor mijn straf

Kan dat dan…straf voor je straf…?
Uhmmm…tsja, het is misschien niet gebruikelijk, maar ik heb het dus gepresteerd om straf voor mijn straf te krijgen.

Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen…? Nou, dat is eigenlijk niet zo heel moeilijk hoor.
Gisterochtend ben ik klaargekomen, zonder toestemming aan Meneer te vragen. Enne…dit was niet de eerste keer.

Voor straf moest ik 100 strafregels voor Meneer schrijven. Daarin staat, dat ik om toestemming moet vragen.

En tsja, je bent een relsub of niet. Nou ik ben er echt wel 1 en dacht nu ook nog wel een geintje met Meneer te kunnen uithalen.

Ik weet, dat Meneer in het begin mijn strafwerk niet erg nauwkeurig bekeek. En daar zag ik nu een nieuwe uitdaging.

Tussen mijn regels door, schreef ik een paar keer (15x), dat ik om toestemming mag vragen i.p.v. moet. Hahaha, wat een mop.

Vanochtend ging Meneer mijn strafregels nakijken en ontdekte wat ik gedaan had. Meneer kon er wel om lachen en kwam tot de conclusie, dat ik wel erg hard gestraft moet worden!

Uhmmm…tsja, dat denk ik ook wel Meneer. Ik moet mijn strafregels weer opnieuw schrijven en ik zal hiervoor de komende week een pak slaag voor krijgen. Eerlijk is eerlijk, ik heb het verdiend.

Mijn regels heb ik nu opnieuw geschreven, nu zonder fouten. Mijn hand is er lam van geworden. Nu alleen nog een pak slaag ontvangen en mijn straf zit er op.

Bedankt Meneer, dat je dit niet ongemerkt voorbij laat gaan.

Straf voor mijn straf…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie